Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

10 rollende barista’s die je heerlijke koffie serveren

Een lekkere koffie of thee kan er altijd in. Dat weten we bij Foodtruckbestellen maar al te goed! Daarom brengen we een mooi overzicht van heerlijke rollende barista's die je heerlijke koffie serveren. Ontdek ons overzicht en boek de rollende barista voor jouw volgende feest. 
Rollende Baristas foodtruckbestellen.be

Een lekkere koffie of thee kan er altijd in. Dat weten we bij Foodtruckbestellen maar al te goed! Daarom brengen we een mooi overzicht van heerlijke rollende barista’s die je heerlijke koffie serveren. Ontdek ons overzicht en boek de rollende barista voor jouw volgende feest.

Michino’s Coffee Bar

Michino’s Coffee Bar

Zodra de zon tevoorschijn komt, staat de mobiele retro koffiebar, de Bourgeois B50 Pullman, gegarandeerd met een Ice Coffee of huisbereide Ice Tea klaar. Deze knusse en retro koffiebar zorgt uiteraard voor allerlei soorten koffie, maar maakt ook heerlijke thee én verse warme chocolademelk. Om je nog meer te verwennen kan je bovendien kiezen uit een van de surprise drinks.

Barista mica

Barista miCa

Als je houdt van hartverwarmende drankjes, ben je bij Barista miCa aan het juiste adres. De eigenaresse, zelf zót van koffie, komt naar jouw locatie om de lekkerste espresso’s te bereiden. Geen fan van koffie? Naast koffie aan huis, levert deze rollende barista andere drankjes, zoals de Chai Latte. Zelf voor een versnapering kan worden gezorgd!

Tati Mobiel

Tati Mobiel

Tati Mobiel maakt de mooiste creaties op de échte Kees van der Westen Espresso Machine. De koffie wordt ambachtelijk gebrand in hun eigen koffiebranderij. Je kunt daarnaast genieten van zachte muffins, brownies en andere zoetigheden. De perfecte eyecatcher voor jouw evenement. Alles is mogelijk!

‘t Kaffeekabientje

't Kaffeekabientje

Jij houdt er misschien wel van als de lekkerste koffie of een heerlijke latte voor jouw neus wórdt gezet, maar deze rollende barista kan ook zonder personeel geboekt worden! In combinatie met wafeltjes en ijsjes en zelfs Irish, French of Italian koffie staat ’t Kaffeekabientje voor je klaar.

Brughmans Espressobar

Brughmans Espressobar

Genieten van koffie aan huis zónder elektriciteit? Dat is iets wat alleen Brughmans Espressobar je kan voorzien. Naast hun espressospecialiteiten zorgen zij ook voor andere warme dranken, frisdrank én zelfs zelf gebrouwen bier. En wat dacht je van een vers gevulde bagel? Het kan allemaal!

Bar-Barista

Bar-Barista

Terwijl je ook echt kunt plaatsnemen aan de bar, worden alle soorten koffie voor je bereid. De luxueus uitgeruste Piaggio en de Faema E61 espressomachines nemen je terug in de tijd naar de jaren ’60 in het prachtige Italië. Als dat geen verwen moment is? Vind & boek Bar-Barista meteen op Foodtruckbestellen.be

Caffeccino

caffeccino

Zin in koffie, smoothies en desserts? Dan moet je bij Caffeccino zijn. Deze rode mobiele kofiebar, op een gerestaureerde Lambretta laat je zien wat écht lekkere drankjes zijn.

Me Gusta Coffee & Sweets

Me Gusta Coffee & Sweets

Met een goede kop koffie bij Me Gusta Coffee & Sweets droom je weg naar de jaren ’60, waar alles op een gemoedelijke, authentieke, maar vooral lieve manier gebeurde. Vergezeld met een cakeje, muffin of brownie én een muziekje krijg jij die kop koffie wel op!

Barista Bandits

Barista Bandits

Barista Bandits, een foodtruck die om te toveren is naar een wijntruck of koffiebakfiets én naast koffie en thee koffiecocktails aanbiedt, zorgt net even voor dat extra tintje voor jouw gasten. Huur hem meteen voor je volgende feest en zet hem gewoon binnen in de zaal of bedrijf om meteen aan te schuiven voor een overheerlijke koffie.

De Smaakmobiel

De Smaakmobiel

Een complete koffiebeleving, dat vindt De Smaakmobiel erg belangrijk. Ze zijn pas tevreden als de geur, smaak én aroma’s perfect zijn. Pure passie. Zo kunnen jouw gasten kennis maken met de beste koffiespecialiteiten. Klaar voor een heerlijke koffie of andere warme dranken? Niet twijfelen en meteen boeken!

tuinfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je tuinfeest. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht