Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

9 Gezonde foodtrucks die je moet uittesten in 2018

Een nieuw jaar met meer dan 430 nieuwe lekkere foodtrucks om uit te testen! Dat jaar willen we natuurlijk ook graag gezónd beginnen. Maar gelukkig hoeven gezond en smakelijk elkaar niet uit te sluiten.
Table d'HO gezonde foodtruck

Het nieuwe jaar is net van start, de laatste kerstdiners, borrels en feestjes van 2017 liggen achter ons. Een nieuw jaar met meer dan 600 nieuwe lekkere foodtrucks om uit te testen! Dat jaar willen we natuurlijk ook graag gezónd beginnen. Maar gelukkig hoeven gezond en lekker elkaar niet uit te sluiten: op foodtruckbestellen.be vind je een flink aantal lekkere én gezonde foodtrucks die de perfecte combinatie voor je klaar maken!

Deze 9 gezonde foodtrucks moet je hebben uitgetest in 2018 – om het nieuwe jaar een healthy, voedzame kick-start te geven!

1. Ella’s & M Foodtruck

ella's & M gezonde foodtruck
Ella’s & M Foodtruck

Bij Ella’s & M zijn ze steeds op zoek naar dat “meer” gevoel om hun klanten meer, beter en lekkerder kunnen verwennen. Hun motto? “Een lekkere maaltijd is pas geslaagd is als die gedeeld kan worden met vrienden en familie.” Als rasechte foodies laten zij je kennismaken met het beste van de wereldkeuken. Zo kan je bij Ella’s & M onder andere proeven van Greek mood vs world food, en dat onder het genot van een verfrissende cocktail of kruidige G&T.  Al hun gerechten worden à la minute voor je bereid met verse ingrediënten: vers en lekker!

2. 1voud

Gezonde foodtrucks 1voud
Foodtruck 1voud

1voud staat voor eenvoudig genieten van de kleine dingen des levens! Bij 1voud werken ze altijd met in elk geval één oud product, en maken daarmee heerlijke nostalgische gerechtjes en streekproducten. Foodtruck 1voud geeft de gekende klassiekers een twist – niet altijd Vlaams, wel altijd een klassiek gerecht met een verassing. Ontdek heerlijke gerechten en combinaties en geniet zo van een overheerlijke ervaring!

3. Table d’HO

Table d'HO gezonde foodtrucks
Foodtruck Table d’’Ho – Ph: Patricio Gonzalez Bianco

Discover delicious Korea!

Met Table d’’HO voorzie je jouw feest van heerlijke gezonde Koreaanse keuken mét pit! De gerechten van Table d’Ho zijn net even anders is dan de usual suspects uit Azië. Op het menu vind je zowel hippe streetfood-snacks met verrassende fusion combi’s als heerlijke traditionele gerechten. Naast hun tradionele Koreaanse schotels trakteert Table D’Ho je ook graag op fantastische hedendaagse creaties. Wat je ook verkiest: je smaakpapillen gaan gegarandeerd op ontdekkingstocht. Table d’HO kon dus zéker niet missen op onze lijst!

4. De Sapkar

gezonde sapkar
Foodtruck De Sapkar

In de categorie ‘gezond en lekker’ kan deze niet missen: een vers sapje! Bij de Sapkar zijn ze er expert in: hier kun je terecht voor verse smoothies, sappen en supersappen, uitsluitend bereid met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten. Het enige wat er in de sapjes van de Sapkar gaat is fruit, groenten, kruiden en superfoods. De sapjes worden on de spot vers voor je bereid. Een echte vitamineboost!

5. Oscar

gezonde oscar
Foodtruck Oscar

De hamburger heeft nu niet de beste reputatie als het gaat om gezondheid. Maar het is natuurlijk wel lekker! Wie zonder schuldgevoel een hamburger wil eten moet bij Oscar wezen: daar maken ze de wurger! Dat is een hamburger met superhealty wafels in plaats van broodjes. De wafels zijn gemaakt van geroosterde pompoen, chiazaad, havermelk, speltbloem en kruiden en deze worden belegd met een smakelijke runder-, kippe-, vis-, paddo-, linzen- of quinaoburger.

6. Sla-gerei

gezonde sla-gerei
Foodtruck sla-gerei

Wat is er nu gezonder dan een heerlijke verse salade? Bij Sla-gerei kun je terecht voor precies dat: allerhande verse salades bereid met kwaliteitsproducten, veelal biologisch. Voor wie stevigere trek heeft biedt Sla-gerei sandwiches, soepen, wraps en nog meer. Gezond smullen dus!

7. De Tarwegrasboer

tarwegrasboer
De tarwegrasboer foodtruck

Het is dé nieuwe superfoodtrend: tarwegras! Bij de Tarwegrasboer kun je het jaar een gezonde kickstart geven met zelf gekweekt tarwegrassap. Ook kun je bij de Tarwegrasboer terecht voor heerlijke verse sapjes, huisgemaakte limonade en een ‘gembershot’. Heerlijk!

8. Roll or Bowl

gezonde roll or bowl
Foodtruck Roll or Bowl

Huisgemaakt, vers en voedzaam streetfood: dat is Roll or Bowl! Je stelt zelf je kom of je wrap samen – asian of latin style – en deze wordt van scratch voor je samengesteld met alleen pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Ook voor vegetarische en glutenvrije gerechten kun je bovendien bij Roll or Bowl terecht. Een kommetje heerlijke gezonde boost om het jaar mee in te gaan!

9. Makadam Foodtruck

Makadam foodtruck

Met veel passie en liefde voor echte voeding brengen Sandra en Steven gezonde gerechten op iedere hoek van de straat. Makadam overtuigt u van de vele voordelen van vegetarisch eten. Op vraag van klanten worden er ook vleesgerechten op privéfeesten bereid.

 

Nog meer gezonde foodtrucks zien? Je vind ze via het zoekformulier op foodtruckbestellen.be! Zoek bijvoorbeeld op het trefwoord ‘gezond’, ‘vers’ of ‘smoothie’. Opties te over!

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig én gezond eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht