Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een trouwfeest met foodtrucks? 5 creatieve ideeën voor de ultieme foodtruckbruiloft!

Ga je binnenkort trouwen? Overweeg dan eens een foodtruck! Steeds meer mensen kiezen voor een bruiloft met foodtrucks in plaats van het klassieke buffet. En dat is niet zo gek: foodtrucks zijn gemakkelijk, er zijn enorm veel verschillende soorten trucks & eten, én allerhande nieuwe foodtrends zijn vertegenwoordigd.
bruiloft met foodtrucks

Ga je binnenkort trouwen? Overweeg dan eens een foodtruck! Steeds meer mensen kiezen voor een bruiloft met foodtrucks  in plaats van het klassieke buffet. En dat is niet zo gek: foodtrucks zijn gemakkelijk, er zijn enorm veel verschillende soorten trucks & eten, én allerhande nieuwe foodtrends zijn vertegenwoordigd.

Kies voor een foodtruck met ijsjes voor je zomerse bruiloft, of een foodtruck met fingerfood voor de hapjes gedurende het feest. Of serveer het diner vanuit een foodtruck – hamburgers, BBQ, of verken de wereld met heerlijk Thaise, Mexicaanse of Vietnamese gerechten. Tuinfeest? Ga voor een mobiele bar die de drankjes serveert! Zelfs een klassiek driegangenmenu kan met een foodtruck.

Afhankelijk van het soort feest kun je gaan voor één foodtruck, of je pakt het grootser aan en huurt er meer: je eigen mini-foodtruckfestivalbruiloft! Hoe tof klinkt dat? En als je een bruiloft houdt op het strand of in het bos is de foodtruck ideaal: alle voorzieningen zitten immers in de foodtruck.

5 tips voor de ultieme bruiloft met foodtrucks

Benieuwd naar wat je allemaal kan doen met foodtrucks op je huwelijksfeest? Wij geven je graag wat inspiratie met deze 5 ideeën voor een fantastische bruiloft met foodtrucks!

1. Stoer en rauw

Geen fan van suikerzoete hapjes, roze strikjes en ander liefs? Ga voor een stoere en rauwe foodtruckbruiloft met heerlijk gerookt en gegrild vlees & vis, vers van de barbecue, gecombineerd met een mobiele bar met bier of whiskey. Wie zegt dat bruiloften niet rock & roll kunnen zijn?

2. Culinair en verfijnd

Hou je van lekker en verfijnd eten? Geen zin in hamburgers en pizza, maar liever een uitgebreid driegangenmenu? Ook dát kan met foodtrucks! Diverse foodtrucks bieden je de mogelijkheid om samen met hen de wensen af te stemmen en zo een menu samen te stellen. Of kies voor een mooie selectie verfijnde hapjes voor tijdens het feest! Maak het af met een foodtrucks die fijne champagne voorzien en je bruiloft is compleet.

3. Een reisje de wereld rond

Wereldreiziger? Dompel je bruiloft onder in het reisthema: maak slingers van landkaarten, huur een band met wereldmuziek in en natuurlijk: foodtrucks met hapjes van over de hele wereld! Argentijnse empanada’s, ambachtelijk bereide Vietnamese loempia’s, Thaise visballetjes, authentieke Mexicaanse taco’s, Libanese köfte, Vietnamees streetfood… er zijn 1001 opties om je gasten mee te nemen met een culinaire wereldreis!

4. Zoetigheid

Je kunt natuurlijk gaan voor de tradionele bruidstaart. Maar echte zoetekauwen kiezen voor een fijne foodtruck met een uitgebreide collectie aan zoetigheden. Meer keuze, meer te proeven! De meeste zoete foodtrucks serveren bovendien ook koffie en thee – zo heb je meteen ook je koffiemoment geregeld.

5. Festivalbruiloft

Festivals, wie houdt er niet van? Maak van je bruiloft een festival met foodtrucks! Fijn: Extra keuze aan eten door alle verschillende opties. Ga voor simpel en lekker met hamburgers, frieten, pizza en fijn fingerfood. Vergeet ook niet de mobiele bar én natuurlijk: een muziekbar voor de fijne klanken! Nu nog een kampvuurtje erbij en je festival is compleet. Helemaal in festivalstemming kom je als je gasten ook nog kunnen overnachten op het terrein – bijvoorbeeld in tentjes of in een grote tipi of yurt.

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je huwelijksfeest kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige mobiele snackwagens voor een fantastische bruiloft met foodtrucks!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht