Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Op zoek naar een pizza foodtruck? Ontdek deze 6 toppers

Ben je op zoek naar een pizza foodtruck voor je huwelijk, bedrijfsfeest of evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzamelde 6 premium pizza foodtrucks bij elkaar zodat jij eenvoudig kan kiezen.
Ardore pizza foodtruck

Ben je op zoek naar een pizza foodtruck voor je huwelijk, bedrijfsfeest of evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzamelde 6 premium pizza foodtrucks bij elkaar zodat jij eenvoudig kan kiezen.

Geniet meer van je feest met een foodtruck. Vind & boek ze op Foodtruckbestellen.be

Op zoek naar een pizza foodtruck?

Pizza foodtruck #1: Amici Del Forno

pizza foodtruck Amici Del Forno

Amici Del Forno is een foodtruck die authentieke pizza’s maakt op traditionele wijze in een knappe houtoven. Zij maken zowel deeg als tomatensaus super vers! Bovendien worden alle pizza’s versneden en afgewerkt met verse kruiden, olie en rucola.

Naast de pizza’s bieden zij ook antipasti aan. Dit wordt geserveerd op grote houten planken die we op de tafels plaatsen. Op iedere plank voorzien ze een ruim assortiment Italiaanse specialiteiten.

 

Pizza foodtruck #2: Groos Streetfood

Pizza foodtruck Groose streetfood

Groos Streetfood vervaardigt op ambachtelijke wijze pizza in hun mobiele houtgestookte oven. Binnen 2 minuten wordt er bij een temperatuur van meer dan 400 graden een heerlijk knapperige pizza gebakken. Bovendie wordt het deeg, de tomatensaus volledig zelf gemaakt en voor de topping worden alleen verse ingredienten gebruikt.

Zeer geschikt om in te huren voor uw feestjes en evenementen op locatie

 

Pizza foodtruck #3: Laurence’s Risotteria

Pizza foodtruck Laurence's Risotteria

Voor wie op zoek is naar een heerlijke Risotto is er slechts 1 adres: Laurence’s Risotteria. Geniet van een versie Risotto die zowel smeuïg, smaakvol met een zachte bite en fris is.

Verras je gasten met diverse risotto’s en geniet in een walking dinner van haar specialiteiten.

Graag ook een dessertje? Dat kan! Probeer dan zeker haar lemonbrownies!

 

Pizza foodtruck #4: Focaccia Foodtruck

pizza truck Focaccia Foodtruck

Geniet met de Focaccia foodtruck van onvergetelijke verschillende soorten Focaccia. Deze worden met de hand én veel passie gemaakt in Genoa, en naar hier gebracht per Vespa. Of zoiets.

De deegbodem van focaccia is te vergelijken met die van een pizza, maar dan iets dikker. De basis bestaat uit bloem met een hoog glutengehalte, olie, water, suiker, zout en gist. Vergis je niet: een Focaccia is géén Pizza. Maar wel even lekker en smaakvol.

De smaak van het brood kan versterkt worden door kwalitatieve olijfolie en geselecteerde kruiden te gebruiken.

Maar evengoed door het te beleggen met kaas en ham of te verfrissen met verschillende groenten. Focaccia wordt in Italië veel gebruikt als sandwichbrood, maar kan ook uitstekend als bijgerecht bij Italiaanse maaltijden worden gebruikt, of gewoon met een beetje olijfolie om tussen de wijngaard naar de krekels te luisteren. Aan tafel!

Pizza foodtruck #5: Pizzalicious

Pizzalicious foodtruck

Na jarenlang in Toscane gewoond te hebben is de kunst van het pizza bakken voor Pizzalicious heel belangrijk.

De luchtig, krokante en flinterdunne bodem met kwaliteitsvolle ingrediënten zijn een garantie voor de lekkerste pizza.

Na de nodige theorie en stages staan de mensen van Pizzalicious nu klaar om jullie met deze heerlijke pizza’s te verwennen!

Naast de traditionele dunne pizza’s van Toscane geven ze ook de mogelijkheid de traditionele Napolitaanse pizza’s te bestellen, gemaakt volgens het eeuwenoude Napolitaanse recept.

Het deeg wordt volledig zonder vet gemaakt. Door de lange rijstijd zijn deze heel licht verteerbaar.

De pizza’s worden gebakken in een authentieke Italiaanse houtoven op een temperatuur van 430°C. Hierdoor zijn ze op ongeveer 90 seconden klaar. 

 

Pizza foodtruck #6: Ardore – heerlijk verse pizza uit de houtoven

Ardore pizza foodtruck

De troeven van Ardore zijn:

  • Verse ingrediënten van ambachtelijke leveranciers die garant staan voor heerlijke pizza’s.
  • De Italiaanse houtoven zorgt voor een knapperige bodem met onevenaarbare smaak, alsook voor gezelligheid tijdens uw feest.
  • Een feest in de tuin of op terras? Zelfs daar geraken ze. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Bovendien bieden zij ook een All-in forume aan met 12 (+) verschillende soorten.

Kom vooraf een keertje proeven!

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Deze lijst werd je aangeboden door Foodtruckbestellen.be & Foodtruckvinden.nl. Het populairste foodtruck boekingsplatform van België & Nederland!

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht