Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Vier de liefde met deze 7 romantische foodtrucks voor valentijn!

Het is een aloud gezegde: liefde gaat door de maag. Dus hoe kun je nu beter genieten van Valentijnsdag dan met allerhande heerlijke lekkernijen? Van een romantisch ontbijt tot zinneprikkelende oesters: dit zijn de 7 meest romantische foodtrucks voor Valentijn. Omdat liefde en eten hand in hand gaan!

Het is een aloud gezegde: liefde gaat door de maag. Dus hoe kun je nu beter genieten van Valentijnsdag dan met allerhande heerlijke lekkernijen? Wij zetten de 7 meest romantische foodtrucks voor Valentijn op een rijtje. Van een romantisch ontbijtje tot zinnenprikkelende oesters: wie onderstaande foodtrucks ziet kan niet anders dan beamen dat liefde en eten hand in hand gaan!

1. Romantisch ontbijtje

romantische-foodtrucks-voor-valentijn

Wat is er nu romantischer dan samen een heerlijk ontbijtje verorberen? Bij de Omeletshop kun je Valentijnsdag perfect beginnen! Smul samen van een heerlijke versgebakken omelet met vlees, kip, vis of ga voor de vegetarische optie. Je omelet wordt geserveerd op een ciabatta tezamen met tomaatjes, sla, en kaas naar keuze. Mjam!

2. Zinnenprikkelende oesters

romantische-foodtrucks-voor-valentijn

Wie denkt aan de liefde denkt aan oesters. Het schijnt dat Casanova een groot fan was van oesters; hij beschouwde de zeevruchten als hèt lustopwekkende middel. Tijd dus voor een tripje naar de Mosselbar! Naast oesters serveert de Mosselbar ook mosselen, kokkels, gamba’s, kreeft en meer. Weetje: ook kreeft schijnt lustopwekkend te zijn. Dat wordt een fantastische Valentijn dus bij de Mosselbar!

3. Zeg het met chocolade!

romantische-foodtrucks-voor-valentijn

Chocolade is natuurlijk heerlijk, maar wist je dat cacao ook bekend staat als afrodisiacum? Des te meer reden om samen heerlijk te smullen van de chocoladekebab van Choco Kebab. Deze foodtruck serveert zoete pannenkoeken gevuld met allerlei lekkers zoals aardbeien, slagroom of framboosjes. Het hoofdingrediënt: juist, chocolade!

4. Bubbels bubbels bubbels

romantische-foodtrucks-voor-valentijn

Van alle drankjes staat er één bovenaan als het gaat om romantische dates: champagne! Van champagneontbijt tot borrel, met bubbels kan je Valentijnsdag niet meer stuk. Bij Bubbels Bubbels Bubbels weten ze er alles van: hier kun je terecht voor de heerlijkste champagnes en cava’s. Proost!

Vier de liefde met foodtrucks: 7 romantische foodtrucks voor Valentijn

5. Een cocktailcrush voor je crush

romantische-foodtrucks-voor-valentijn

“Sparkling chemistry”, dat is wat je kunt verwachten bij Cocktailcrush. Deze mobiele bar serveert onder meer cocktails en cava’s – perfect voor een sprankelende Valentijnsdag! Want zeg nou zelf: wie nipt er nu niet graag aan een heerlijk spannend drankje met zijn of haar lief? Tijd dus voor een echte ‘cocktailcrush’ voor je crush!

6. Lady & the Vagebond

romantische foodtrucks voor valentijn

Wie kent deze wereldberoemde filmscène niet: Lady & de Vagebond delen een bordje spaghetti en vinden elkaars lippen aan het einde van de spaghettisliert. Wil jij ook samen met je valentijn spaghetti slurpen? Dan moet je bij Pasta per Tutti wezen. Deze foodtruck serveert goddelijke pasta’s met huisgemaakte sauzen – zo lekker dat we hopen dat je hem nog wel met je lief wilt delen….!

7. Een zonnige honeymoon

romantische foodtrucks voor valentijn

Neem je lief mee op reis zonder werkelijk weg te gaan! Bij het toepasselijk genaamde Amora waan je je direct in een romantisch en zonnig dorpje in Portugal… Amora serveert vers Portugees streetfood: heerlijke kleine hapjes die perfect zijn om samen te delen. Dompel jezelf onder in de Portugese gastvrijheid en ervaar de zuidelijke romantiek bij Amora!

Op zoek naar nog meer fantastische, romantische foodtrucks voor valentijn? Op foodtruckbestellen.be vind je meer dan 440 overheerlijke foodtrucks!

romantische foodtrucks voor valentijn

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de meest romantische foodtrucks en dito eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht